.

Promjena torbica Cherry Cvijet uzorak Promjena torbice kovanice torbica Vintage Storage torba

Promjena torbica Cherry Cvijet uzorak Promjena torbice kovanice torbica Vintage Storage torba

KM 1.33

Iz robe
U trgovini

Opis
Napravljen od materijala, ova kovačica je modna i. Creative Cherry Cvijet uzorka ističe ženstvene modne i slatke . ultra-fenomenalna torba za vašu svakodnevnu ili putnu upotrebu. To je i prekrasno. Poklon za majku, djecu, djevojku i još mnogo toga. funkcije
. - Materijal : poliester, krpa, metal. - Veličina : oko 12,00x9,00x7,00cm / 4,72x3,54x2,75 inča. - Unutarnji kapacitet je umjeren, koji može pohraniti male predmete, poput ruževa, promjena itd. - Kreativni dizajn uzorka Cherry Cvijet, privlačila je pažnju djevojke. - Savršeno za bilo koju priliku, poput plaže, zabave, kupovine i izlaska. - Boje su zaista slatke, pogodne za bilo koje doba i različite prilike. - Poklon za djecu, djevojku i žensku prijateljicu, oni će ga voljeti.
Unutarnji kapacitet je umjeren, koji može pohraniti male predmete, poput ružaka, promjena itd. Creative Cherry Cvjetobrani dizajn, privlačili su pažnju djevojke. Savršena za svaku priliku, poput plaže, zabave, kupovine i izlazaka . boje su zaista slatke, pogodne za bilo koje dobi i različite prilike za djecu, djevojku i ženu Prijatelju, oni će to voljeti.

Karakteristike