.

Halloween Traka za glavu Halloween Traka za glavu Knot omotaj za glavu za kosu za žene za žene djevojke

Halloween Traka za glavu Halloween Traka za glavu Knot omotaj za glavu za kosu za žene za žene djevojke

KM 16.50

Iz robe
U trgovini

Opis
Pomozite vam da budete fokus na zabavi i u centru pažnje, pogodan za većinu ljudi da obuče. Svakako dodajte dramatičan učinak na vaš Noć vještica, neka izgleda privlačno. Funny Cosplay kosa za kosu za Halloween Party, lako povećajte svoj šarm u gomili. Karakteristike
. - boja : kao što je prikazano
. - materijal : tkanina
. - Veličina : 23. - Savršeni dodatak za kostim za maskar, Cosplay, Noć vještica, karnevale i zabave za haljinu. - Dobro su dizajnirani i izgledaju tako cool, pružite vam poseban pogled u Halloween Cosplay zabavu. - Savršeno za posebne prigode, poput fancy haljina, Noć vještica, kostime Party, Cosplay, tema Partija, karneval, faza, prikaz i fotografija. - Jedna veličina odgovara većini veličine glave, super jednostavan za stavljanje glave, pogodno za većinu žena i djevojčica. - Omogućite dovoljno količine za upotrebu ili ih možete podijeliti sa svojim prijateljima.
Savršeni kostim dodatak za maskar, Cosplay, Noć vještica, karnevale i zabave za haljine. PUMPINA HALWINEEN HALLOWEEN Dodatna oprema za kosu Halloween bundeva traka za glavu. Dobro su dizajnirani i izgledaju tako cool, daju vam poseban pogled u Halloween Cosplay party.

Karakteristike