.

Frcolor umjetna biljka lažni bonsai dekor cvijeće biljke radne površine ukrašene uredske ormariće u ormaru u ormarićima domaćinstva

Frcolor umjetna biljka lažni bonsai dekor cvijeće biljke radne površine ukrašene uredske ormariće u

KM 2.33

Iz robe
U trgovini

Opis
Voliš li bonsai? Zatim ne smijete propustiti naš simulacija Bonsai dekora. Napravljen od plastičnog materijala, to je visoka klasa i izdržljiva. U usporedbi s pravim biljkama, praktičnije je i pogodno za upotrebu. Mogu ga kupiti kući!
. funkcije
. - Materijal : plastika. - lažna biljka ulice izgleda stvarna i može donijeti zeleni život i svježinu za vaš životni prostor. - Proizvod ima izvrsnu izradu, što garantuje praktičnost i izdržljivost. - Savršen poklon za porodicom i prijatelje koji vole biljke, ali nemaju vremena za vodu. - Vrlo pogodan za uređenje dnevnog boravka, kuhinje, vrta, ordinacije za knjige, kafiće i druge prilike. - nema potrebe za svakodnevnim održavanjem, lako uživati ​​u prirodnoj ljepoti. Ako je potrebno, može se lako očistiti vlažnom krpom.
1 × lažni Bonsai dekor. Lažna biljka ulice izgleda stvarna i može donijeti zeleni život i svježinu za vaš životni prostor. Proizvod ima izvrsnu izradu, što garantuje izvršivost i izdržljivost . savršen poklon za porodicom i prijatelje koji vole biljke, ali nemaju vremena za vodu . Vrlo pogodan za uređenje dnevnog boravka, kuhinje, vrta, ordinacije, kafiće, kafiće i druge prilike .

Karakteristike