.

Mikrovalna pećnica ručka navlake kuhinje Ručica ručica na poklopcu frižider Rukavice hladnjak ručica vrata za zaštitu od antiskida Dekor uređaja za zaštitu

Mikrovalna pećnica ručka navlake kuhinje Ručica ručica na poklopcu frižider Rukavice hladnjak ručica

KM 6.49

Iz robe
U trgovini

Mikrovalna pećnica ručica za ručice za ručice na hladnjaku Rukavice 2pcs Hladnjak ručica za ručice protiv štitnika za zaštitu kuhinja Dekor uređaja Specifikacija :
stanje :
Tip predmeta : Hladnjak poklopci
materijal : krpa
Boja : Kao što je prikazano na slici
Veličina : cca9inl x W
težina : cca.8oz Količina : 1 par
Primjena : pogodna za frižider, mikrovalnu pećnicu, pećnicu, kuhinjski ormar, perilicu posuđa i ostale aparate.
Lista paketa :
1 x par frižidera navlake Napomena : < br /> 1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2 IN zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Uzmite pravi kao standard. Molimo izmjerite obod svoje ručke s mekim vladarom prije kupovine 4. Molimo držite kuku i pričvršćivače zajedno kada se stroj za pranje, a ne drži se druge odjeće. Besplatna veličina za većinu ručica, elastična, može se uklopiti za perimetar ručke 9-11cm 3,55 ~ 4. izrađen od tkanine , vrlo mekan, osjeća se tako ugodno, aparat za pranje, lako se očisti. Za lakše prilagođavanje i savršeno uklapanje u bilo koji kuhinjski uređaj.

Karakteristike