.

Jednostruki injektor za gorivo visoke performanse za 1991- mitsubishi 3000GT injektor za gorivo - TLF Performanse dijelovi

Jednostruki injektor za gorivo visoke performanse za 1991- mitsubishi 3000GT injektor za gorivo - TLF

KM 15.67

Iz robe
U trgovini

1991 - 1999 MITSUBISHI 3000 GT Injektor za gorivo za Mitsubishi 3000 GT napravljen s ponosom u Eldorado, Illinois - proizveden u SAD-u! Svi ubrizgavanje goriva obnovljeni su s originalnim jezgrama pomoću originalnih jezgara Najkvalitetnije komponente kao što su titanijumski izvori, za pružanje poboljšanja u ekonomičnoj ekonomiji, emisijama i performansama motora 1 godina garancije i 30-dnevna politika povratka. 100% garancija za zadovoljstvo!
Detalji proizvoda : 600cc protok brzina, brzina za gorivo, obnovljena od originalnih denso jezgra. Pažnja Harley-Davidson vlasnici! Provjerite da li ste odabrali električnu vezu koja odgovara vašim motociklima za ubrizgavanje goriva! Obavijest kupcima - TLF dijelovi performansi visokih performansi mlaznici za gorivo mogu zahtijevati izmjenu goriva i / ili ECM (upravljački modul motora) programiranje. Ako imate pitanja, obratite se dijelovima performansi TLF-a. TLF performanse ubrizgavanje goriva su nacionalno poznat po kvaliteti i preciznosti. Naši visoki performansi ubrizgavači za gorivo računaju se na trkačima i ljubiteljima svakog vikenda, dok se naši oem zamjenski brizgalice za gorivo koriste na sve, od nedavnih klasika do kasnih modelnih vozila koja je potrebna kvalitetna zamenski injektor.

Karakteristike