.

Homemaxs 1Roll Nail Art Oblik Vodič za manikuru Lokacija Location Stil hotela Ljepotica

Homemaxs 1Roll Nail Art Oblik Vodič za manikuru Lokacija Location Stil hotela Ljepotica

KM 3.33

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovo je skup naljepljivih naljepnica za nokte. Lako se prijaviti,. Vrlo zgodno i praktično, što tvoju ljepotu noktiju čine više. prirodno i impresivno. Može se koristiti za profesionalni umjetnički salon ili. lična upotreba kuće. Izdržljiv i praktičan, vrlo zgodan. funkcije
. -Materijal : papir
. -Ne : Jedan roll sadrži 500pcs naljepnice. -Ideal za njegu prsta, salon za manikir ili kod kuće. -Self-ljepljivi oblici noktiju su preklopljeni, tako da možete poduzeti odgovarajući iznos prema vašim potrebama. -Gag Eat za profesionalnu trgovinu za nokte ili naučilište za nokte. Jednostavan za prijavu i uklanjanje. -Saust se spustite i zalijepite ga blizu prsta. I možete odlučiti dužinu svakog nokta da ovisite o vašim potrebama. -Nailice Vodič naljepnice su veliki alat za manikuru u obliku slova za nokte. Za akrilni ekstenzija noktiju ili UV gel ekstenziju noktiju kod kuće.
za njegu prsta, salon za manikir ili kod kuće . samoljepljivi oblici noktiju su preklopljeni, tako da možete preuzeti odgovarajući iznos prema vašim potrebama . Sjajno Za profesionalnu trgovinu za nokte ili naučilište za nokte. Jednostavan za primjenu i uklanjanje .

Karakteristike