.

Divlje cvijeće torba za šminku Vintage cvjetna kozmetička torba Najbolja ideja za poklon za ljubitelje tinejdžerske djevojke žene inspiratirajuće rođendanske poklone za teen djevojke wom

Divlje cvijeće torba za šminku Vintage cvjetna kozmetička torba Najbolja ideja za poklon za ljubitelje

KM 11.49

Iz robe
U trgovini

Wild cvjetovi šminke za šminku Vintage cvjetna kozmetička torba Najbolja ideja za poklon za ljubitelje tinejdžerke Žene Inspirational rođendanski pokloni za teen djevojke Wom - Karakteristike :
Dovoljni kapaciteti za mnoge obične predmete, maskara, ruž, maramice, usne Balm i tako dalje, donoseći više pogodnosti u vaš život Smiješna tema : Ova šminkana torba sa kombinacijom smiješne teme bit će sjajna istaknuta, dodajući zabavu i boju vašem životu ili uzorcima vaših prijatelja.
Zanimljivi i uzorci To ističe svoj lični karakter i ukus.
Kozmetička torba izrađena je od premium lanene tkanine, koja je mekana do lagane težine i izdržljiva. Lako je da se operete i nosite.
Savršeni poklon : Ova vreća za šminku nije prikladna za vašu upotrebu, ali i za poklone. Pogodno je za različite scene ili festivale, poput rođendana, zahvalnosti, Božića, Nova godina , Dan zaljubljenih, majčin dan, diplomiranje, Uskrs, Dan nezavisnosti, ukrcaj u nastavniku itd. Takođe veliki poklon za vašu porodicu, prijatelje, kolege itd.
Naša kozmetička torba je savršeno rješenje za čuvanje Organizovani su vaši alati za šminku, toaletne potrepštine i druge male predmete.

Karakteristike