.

Pairs crtane naušnice za gljive Djevojke Danle Minđuše ukrasi nakita

Pairs crtane naušnice za gljive Djevojke Danle Minđuše ukrasi nakita

KM 13.00

Iz robe
U trgovini

Opis
Ove minđuše izrađene su od legure materijala za izdržljivu i sigurnu upotrebu, mogu li uši vrlo dobro ukrasiti uši. Dizajn izgleda od gljiva čini ovu naušnicu privlačnijom. Pravilna dužina, pogodna za većinu djevojke i žena, pomozite im da privuku mnogo više pažnje. funkcije
. - Boja : različita boja. - Materijal : legura. - Veličina : 4. - Ova dobro izgleda na minđuša je sa crtanim dizajnom gljiva, jedinstvenim i lijepim da biste privukli druge pažnju više. - Korištenje legure materijala, ne lagano ne izblijedite, deformišu ili prekinete, a ne alergiju za ušnu kožu. - Pogodno za vaše prijatelje, kolege, nekoga ko puno znači prema vama kao prisutan na posebnim danima, pomažući vam da vas približimo jedni drugima. - Dobro zanatstvo, naušnice su izdržljive i mogu podržati duže vrijeme servisiranja. - Možete dodati svoj modni ukus po ovoj naušnici bez obzira na dnevnu ili pohađanje stranaka.
Lista pakiranja : 4 para minđuše je sa crtanim dizajnom gljiva, jedinstven I dragi da biste dobili pažnju drugih. Prisutna posebna dana, pomažući vam da se približe jedni drugima. Dobro zanatstvo, naušnice su izdržljive i mogu podržati duže vrijeme servisiranja.

Karakteristike