.

Aluminijska legura senzor sjedišta sjedala USB punjenje zadnja svjetla Dvostruka željeznička cijev LED perle za stražnji senzor Senzor sjedala Duga izdržljivost s podesivim lukom za bicikl u planinskom biciklu Bicikl

Aluminijska legura senzor sjedišta sjedala USB punjenje zadnja svjetla Dvostruka željeznička cijev LED

KM 3.00

Iz robe
U trgovini

Karakteristike :
senzor kočnica
Senzor kočnice crveno svjetlo je prozirno kako bi se osigurala sigurnost jahanja Samo režim kočenja, radno vrijeme je 30 sati.
USB punjenje
Dolazi sa stražnjim svjetlima i ugrađenom lampom perle. Ugrađena baterija od 500m Ah može se brzo napuniti putem USB priključka uređaja. Ne koristi se već duže vrijeme. Preporučuje se isključivanje i uštede energije.
Podesivi klip luk
Podesivi luk za klip, ugao jastuka za sjedalo može se mijenjati u skladu sa zahtjevima. Vaga je jasna i dužina sjedala je jednostavna za podešavanje.
tri načina
Dugo pritisnite tipku za uključivanje 3 sekunde da biste ga uključili. U stanju napajanja ponovo pritisnite tipku za uključivanje, redoslijed je režim kočnog senzora, treperi polako i uvijek uključen. Pritisnite i držite tipku za napajanje 3 sekunde da biste ga isključili. Kada se jaše, kočnice usporavaju, a zadnja svjetla automatski svijetli 3 sekunde. Wide aplikacija . Pogodno za većinu bicikla, brdskih bicikala i bicikla cestovnih bicikala.

Strong> :
Tip predmeta : Seat Tube
Materijal : aluminijska legura
Boja : crna < br /> Napajanje : ugrađena litijumska baterija
Kapacitet baterije : 500m Ah
Interfejs : USB punjenje /> Ulazni napon : 5 V
Ulazna struja : 0,3 A
Radno vrijeme : 30h za kočnicu, 10h za alarmnu svjetlost
Načini kočionog senzora, sporo bljeskanje, uvijek na
Veličina predmeta : 3.

Karakteristike