.

Milke šalica za kafu sa sokom sa poklopcem za piće, pribor za piće 350ml Termoizolaciona izolacija Dom dvoslojnog stakla

Milke šalica za kafu sa sokom sa poklopcem za piće, pribor za piće 350ml Termoizolaciona izolacija Dom

KM 7.50

Iz robe
U trgovini

Značajke
1 Naš dvostruki stakleni zidovi dizajn osigurava mnogo vrhunske toplotne izolacije od pojedinačnih zidnih šalica i osigurava vaše ruke udobnosti. Takođe sprečava kondenzaciju, tako da nikad nećete vidjeti one dosadne prstenove na dnu. Idealan izbor za različite pića poput vrućeg ili ledenog čaja ili kafe, sokova, treha i još mnogo toga.
Ručno rađeni naši zanatlije koristeći silikon borosilikata i silikona hrane koji su BPA besplatni i prirodno ne reaktivni, osiguravajući da vaš napitak ima ukuse tačno onako kako bi trebalo biti napravljeno.
Naše izolirane šalice kafe su napravljene Korištenje debelog stakla koje nudi visoku čvrstoću i toplotnu otpornost može izdržati temperature od -20 ℃ na 130 ℃. Umjesto ostalih otvorenih poklopca koji su osjetljivi na izlijevanje i gubitak topline, ova krigla dolazi sa trajnim silikonskim poklopcem . Prsten oko poklopca omogućava čvrsto i smanjujući gubitak topline i prosipanje. Jednostavno za čišćenje i upotrebu : Ove velike krigle kafe sa poklopcima je sigurno za pranje posuđa. Oni su upravo za uživanje u čaju, espresso, latte, kafi, kapućinu.
Specifikacija
Materijal : silikon, staklo
Boja : crvena, plava, ljubičasta, narandžasta, Smeđa, crna
Veličina : 9 x 16 x 6 cm
Težina : 265 g
Kapacitet : 350 ml
Paket uključuje :
1x krijumčara Silikona i stakla.

Karakteristike