.

Par za klizač za klizanje, otporni na klizače Otive Oštrice Okviri za klizaljke Čuvari Čuvari Čuvari

Par za klizač za klizanje, otporni na klizače Otive Oštrice Okviri za klizaljke Čuvari Čuvari Čuvari

KM 3.33

Iz robe
U trgovini

Opis
Napravljen od premium materijala, izdržljiv je i siguran za dugotrajne. Savršena izrada straža za klizačke noževe dat će vam. Izvrsno iskustvo upotrebe. Lako je istezanje stražara nad vašim lopaticama. Stavite ih i skinite ih, a i držite gardiste na mjestu. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : PXC
. - Ove fleksibilne stražare su dobri poklon za odrasle ili djecu koja žele sigurno prevoziti svoje klizaljke. - Odličan zaštita noževa za sve klizaljke. Klizaljke imaju škarpu, osjetljive lopatice potrebne zaštite. - Par čuvara za klizanje može biti savršen poklon za one poput klizanja, sviđaće im se jako. - Ova praktična pokrov za klizanje može također popraviti zaštitni uređaj na mjestu hoda. Vrlo je korisno. - Koristeći visokokvalitetne materijale, ne apsorbira vodu i neće se očvrsnuti kada je hladno. Također vam može puno pomoći.
Ove čuvare za fleksibilne noževe su dobar poklon za odrasle ili djecu koja žele prevoziti svoje klizaljke sigurno . Sjajne oštrice zaštite za sve klizaljke. Klizaljke imaju osjetljive lopatice koje trebaju zaštita. Vrlo je korisno . koristeći visokokvalitetne materijale, ne apsorbira vodu i neće se pričvrstiti kada je hladno.

Karakteristike