.

Zaštitni poklopac stolice Božićni vinski predsjedavajući Zadnji poklopac Dekoracija zabave

Zaštitni poklopac stolice Božićni vinski predsjedavajući Zadnji poklopac Dekoracija zabave

KM 8.96

Iz robe
U trgovini

Opis
Božićni ukrasni poklopac stolice je dobar put do. Božićna atmosfera. Vaš će dom imati novi izgled sa ovom stolicom. Lako čistiti i prikladan za upotrebu. Ukrasite svoju stolicu da napravi. Pozadina vašeg obroka zanimljiviji. funkcije
. - Materijal : krpa. - Veličina : oko 56. - Materijal je mekan, izdržljiv, ekološki prihvatljiv materijal od brušenog tkanine, neritantne i prilagođene kože. - Udobno je zadržati i super mekan. Poklopac sjedala je izdržljiv i može se ponovo koristiti. - Ove božićne poklopce mogu se izravno staviti na stolicu, što je brz i jednostavan način za ukrašavanje kuće. - Promenite svoj dom za Božić. Bogata božićna atmosfera čini praznik ljepšim i toplim. - Božićna stolica za povratak ima bolju svečanu atmosferu.
Materijal je mekan, izdržljiv, ekološki prihvatljiv materijal od brušenog tkanine, neritantne i prilagođene kože . Udobno je zadržati i super mekani. Poklopac sjedala je izdržljiv i može se ponovo upotrijebiti. Ove božićne poklopke stolice mogu se izravno staviti na stolicu, što je brz i jednostavan način ukrašavanja kuće . promijenite svoj dom za Božić. Bogata božićna atmosfera čini ljepši i toplu .

Karakteristike