.

Automobili daljinski upravljač Auto vozila Daljinski upravljač Automobili za djevojčice Diplome rotacije trkački automobil Električni tunt

Automobili daljinski upravljač Auto vozila Daljinski upravljač Automobili za djevojčice Diplome rotacije

KM 1.67

Iz robe
U trgovini

Billet bodovi :
Razne stotine : prekrivanje prednjeg kotača za 360 stupnjeva, super moć, ovaj daljinski upravljač može lako dovršiti 360 stupnjeva za flip cool, poput okretanja prema naprijed, nazad, nazad, uspravno hodanje
Sigurna i izdržljiva : tijelo je izrađeno od visokokvalitetnog ABS plastike, a na prednjoj strani i stražnji dio tijela postoje jastuci protiv sudara. Ako se odbacuje sa visoke nadmorske visine, neće se lako probiti.
Savršen poklon za djecu : ovaj daljinski upravljački automobil ne samo da se zabavlja djeci, već i vježbaju sposobnost za djecu i kontrolu djece. Odličan je poklon za ljubitelje za djecu ili daljinski upravljač.
Prijenosna veličina : Kompaktna veličina, lagana težina, automatsko upravljanje je lako izvaditi i dijeliti s drugim prijateljima.
Značajke :
Ruči na daljinskom upravljaču, realizirajte stonte daljinskog upravljačkog automobila, vježbajte i poboljšajte sposobnost i pažnju djece. Vrlo je dobra igračka za dječake i djevojke.
Visokokvalitetni materijal : visokokvalitetni ABS materijal, netoksičan, bez ukusa, anti-pad i trajni, nema potrebe za brigom o sigurnosti dječjih igračaka automobila.

Karakteristike