.

Dido Fast Suw Hat Hat kose turban ručnik kupaonica

Dido Fast Suw Hat Hat kose turban ručnik kupaonica

KM 5.47

Iz robe
U trgovini

Super upijajući šešir za sušenje kose može apsorbirati većinu vlage u vlažnoj kosi, a možete osušiti kosu u samo nekoliko minuta
Mekano i svjetlo : ručnik za brzo sušenje izrađen je od izdržljivog krupnog baršuna, ugodan za dodir , fina izrada, jednostavna za skladištenje i nošenje.
praktično : 2 sloja za kupanje koristi pletenu konop umjesto elastičnog konopa, tako da ne treba brinuti o gubitku elastičnosti nakon dugoročne upotrebe.
Dizajn gumba. : Brzi ručnik za sušenje nije lako padati sa zatvaračem gumba, vrlo zgodno za omotavanje kose.
Universal : Suši za kosu je pogodan za duge, kratke, ravne ili kovrčave kose, pogodne za vas da radite druge stvari, takve Kao joga, kuhanje, lice za pranje itd.
Možda postoji nekoliko izobličenja boja zbog različitih računarskih rezolucija.
Možda postoji mala greška zbog različitih mjerenja ručnih ruku.
1 komad suhih kose. Super upijajući šešir za sušenje kose može apsorbirati većinu vlage u vlažnoj kosi, a možete osušiti kosu u samo nekoliko minuta . meko i lagano : ručnik za brzo sušenje izrađen je od izdržljivog krupnog baršuna, dobrog za dodir, u redu Izrada, jednostavna za skladištenje i prevoz : 2 sloja za kupanje koristi pletenu konop umjesto elastičnog konopa, tako da nema potrebe za brigom zbog gubitka elastičnosti nakon dugoročne upotrebe .

Karakteristike