.

Prirodni čips od drva u obliku srca za vjenčane zanata DIY-2.1X

Prirodni čips od drva u obliku srca za vjenčane zanata DIY-2.1X

KM 3.60

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikal prodao Feliworryel iz Joybuy Marketplace
r. Stavka je pakovanje od 100kom drvenih čipova. Pogodno za rođendane, tuševi za bebe, pljuskove za mladenke, godišnjice, odmor, diplomiranje, promocije, angažmane, krštenja, potvrde ili bilo koji drugi poklon pocrub. Samo nastavite da imate ove prekrasne drvene čipove!
r. funkcije
r. - Boja : bijela. - Materijal : drvo. - Veličina : 2,1x2cm. - Paket s tvrdim bombonima, gumnim medvjedima, tretiranjem, pinama nagradama i zabavama za događaj koji je nezaboravan!
r. - U obliku srca, prekrasan ukras za venčanje i zabavu. - Odlično za desertni stolovi sa švedskom stolom, torbe za zabave, dječje rođendanske potrepštine, poklon kese i vjenčanice. - Dosta komada za vas da ukrasite svoj dom prekrasno. Paket s tvrdim bombonima, gumnim medvjedima, tretiranjem, pinata nagradama i zabavnim favoritorima za događaj koji je nezaboravan! | U obliku srca, prekrasan ukras za vjenčanje i zabavu. | Izvrsno za desert stolove sa švedskom stolom, zabavnim torbima, dječjim rođendanskim potrepštinama, poklon kese i vjenčanice. | Dosta komada za vas da ukrasite svoj dom prelepo.

Karakteristike