.

Užarena glava Havajska stila Užarena traka za kosu

Užarena glava Havajska stila Užarena traka za kosu

KM 0.67

Iz robe
U trgovini

Opis
r Ovo je kreativno LED užareno vijenac za luauparty, karneval, foto aktivnosti ili druge aktivnosti, izrađene od premium materijala, izdržljivo za upotrebu. Može dodati ugodniju atmosferu na vašu proslavu. Bit ćete najatraktivnija osoba s ovim dekorom kose. Ostavit će vam dragocjenu i nezaboravnu memoriju. funkcije
r. -Materijal : krpa
r. - Traka za kosu je izrađena od vrhunskog materijala od tkanine, što je izdržljivo i praktično. - sadrži kreativni izgled vijenca i užareni dizajn koji vam nudi jedinstveni vizualni efekat. - Lagane obruče za kosu sa kompaktne veličine, oni osiguravaju udobnost za vaše nošenje. - Traka za kosu je pogodna za djecu i odrasle, ostavljajući vas nezaboravnom zabavu ili karnevalu. - Savršeno za festivalsku stranku, karneval, kostime ili druge proslave, itd.
Spisak pakiranja : 1 x užarena traka za glavu Haiševina izrađena je od vrhunskog tkanina, što je izdržljivo i praktično . sadrži kreativni izgled u Creative Garland i Užareni dizajn, koji vam nudi jedinstveni vizualni efekt. , karneval, kostime ili druge aktivnosti slavljenja itd.

Karakteristike