.

Metalni vješalica za odjeću metal industrijski stil stalak za odjeću zidni vješalica za vodu

Metalni vješalica za odjeću metal industrijski stil stalak za odjeću zidni vješalica za vodu

KM 2.67

Iz robe
U trgovini

opis
Ovo je industrijski stil zidni stalak za montiran. za kućnu upotrebu. Napravljen je od kvalitetnog materijala, izdržljivog i. dovoljno praktičan za upotrebu. Vrlo je jednostavno i prikladno za instaliranje. ima radni vijek. Odlikuje se jednostavnom izgledu industrijskog stila,. što je kreativno i jedinstveno. funkcije
. - Materijal : željezo. - Veličina : oko 106,00x25,00x5,00cm / 41. - Stalak za odjeću izrađen je od kvalitetnog materijala koji je izdržljiv i dovoljno praktičan za upotrebu. - Jednostavna u strukturi, vrlo jednostavan za instaliranje za jednostavno i praktično korištenje. - Odabrano odlično željezo materijal, koji ima dug radni vijek. - Dizajniran sa jednostavnim izgledom industrijskog stila, koji je kreativan i jedinstven. - Lijep izbor poklona za vaše bliske prijatelje ili obitelji.
Stalak za odjeću izrađen je od kvalitetnog materijala, što je izdržljivo i dovoljno praktično za upotrebu. Metalna odjeća vješalica vode cijev za vodu stalak za industrijsku stilu stalak za odjeću viseći nosač. Jednostavna u strukturi, vrlo jednostavan za instaliranje jednostavnog i praktičnog korištenja .

Karakteristike