.

Praktična knedla preša za ručnu pitu pritisne knedle pravljenje alata za proizvodnju

Praktična knedla preša za ručnu pitu pritisne knedle pravljenje alata za proizvodnju

KM 1.67

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovo su efikasni alat za knedle, a lako se možete nositi sa knedlim pakiranjem i punjenjem. Uz ovaj komplet više se ne morate brinuti o pravljenju loših knedla. Sve što trebate učiniti je izrezati, stvari, preklopiti i pritisnite zajedno tako da možete napraviti savršeno knedle. Izvrsni i lijepi dizajn kalupa u obliku leptira čini vaše knedle više umjetničkih. Karakteristike
. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : str. - Veličina : 17.58x1,26 INCH; 11. - Napravljeni su od premium i izdržljivog PP materijala, koji se mogu koristiti duže vrijeme, a nije lako oštećeno. - Lako za čišćenje, nije lako ostaviti ostatke hrane na alatima, štedeći svoje vrijeme. - Raširite komad tijesta, dodajte punjenja i pritisnite ga jednom, a uskoro ćete biti spremni napraviti knedle. - Pravljenje knedle donosi vam veću udobnost i zabavu, olakšavajući vam kuhanje. - Izvrsni i prekrasni dizajn kalupa u obliku leptira čini vaše knedle više umjetničkih.
Izrađeni su od premium i izdržljivog PP materijala, koji se mogu dugo koristiti, a nije lako oštećen, lako se može čistiti, Nije lako ostaviti ostatke hrane na alatima, štedeći vrijeme.

Karakteristike