.

SPEMM party ukrasi božićne vrpce Božićne dekoracije za oblaganje venčanja i pletenica

SPEMM party ukrasi božićne vrpce Božićne dekoracije za oblaganje venčanja i pletenica

KM 5.50

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje marketa marketa od veselja Božićne vrpce Božićni zanatski ukrasi zamotavanje vjenčanih strana i uradi samo zanatske zateze :
Materijali koji odgovaraju svim vašim potrebama za ukrašavanjem, nikada ne kidate ili nabijaju ili se odvijaju. Traka je jednostavna za rukovanje i održava dobar oblik, dajući luk malo više "dimenzija ".
5m dugačak i 6cm širok za lukove i ukrasne predmete i širok 6cm i 6cm širok, Dovoljno za praznike : vijenci na božićnim drvećem, vijencima na vratima, ambalaže božićne poklone.
Dizajn burlap traka i uzoraka izgleda tako lijepo i posebno rustikalno za jednostavno teksturirano pakovanje.
DIY, ukrašavanje, omotavanje i još mnogo toga! Zamotajte ih oko stolice, boce, gline Crock, poklon korpu, vazu, stol ili stolicu! Koristite ih da se klanjaju kao ukrasi.
Božićne vrpce Božićna dekoracija poklon zamotavanje vjenčanih strana i pletenica
materijal : fino posteljina u boji : kao slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo vas da ne smetate prije narudžbe, hvala!)
Težina paketa : 61g - Novi božićni dizajn čine ga savršenim kao Božić, vjenčanja, zabavni ukrasi, kao i odličan za dom i uredski dekor, itd.

Karakteristike