.

Ženska narukvica Modna narukvica za Rhinestone Nakit za vjenčanje

Ženska narukvica Modna narukvica za Rhinestone Nakit za vjenčanje

KM 6.07

Iz robe
U trgovini

Opis
Ova moderna narukvica izrađena je od premium legura i plastičnog materijala, sigurnog i izdržljivog za habanje. Sa osjetljivim izradom i stilskim dizajnom, učinit će vas da izgledate privlačnije. Nije samo savršen za ručno zglob ukras, već i lijep poklon za članove i prijatelje porodice. funkcije
. - Materijal : legura, plastika. - Veličina : 6 x 6 x 1,7 cm / 2,36 x 2,36 x 0,67 inča. - Premium materijal sa finom izradom za udobnu i izdržljivu habanje. - Ovo je prekrasan poklon za vaše prijatelje i druge ljude u svakodnevnom životu. - Pogodno za više puta poput svakodnevnog nošenja, vjenčanja, zabave, koncerta, bara itd. - Kreativni dizajn bisera i rhinestone, učinit će vas da izgledate privlačnijim. - Učinite vas privlačnim i ljepšim na zabavama.
Lista pakiranja : 1 x narukvica Premium materijal sa finom izradom za udobnu i trajnu habanje. Ovo je prekrasan poklon za vaše prijatelje i druge ljude u svakodnevnom životu . Pogodno kao i svakodnevni život, vjenčanje, zabava, koncert, bar, itd. Creative Pearl i dizajn od kristala, činit će vas da izgledate privlačnijim.

Karakteristike