.

Kamp Viseća mrežasta torbica Prijenosni sklopivi stol za pohranu Net vrećica za roštilj na otvorenom

Kamp Viseća mrežasta torbica Prijenosni sklopivi stol za pohranu Net vrećica za roštilj na otvorenom

KM 56.49

Iz robe
U trgovini

Karakteristike :
Skladište : Ova tabla neto vreća može se koristiti za spremanje posuđa, pribora za kunis, alate i ostale pribor kada na otvorenom, čineći važnu aktivnost pogodnije
Prigodni za kampiranje, planinarenje , ruksak, planinarenje, ribolov, vrt, popločani dio dvorišta, plaže, piknika, itd., Ova stočna mreža je dobra ponuda za kampere.
Sklopivi : lagana mrežasta torba jednostavna je za skladištenje i prevozi jer je kompaktna i sklopiva , ušteda prostora za vaš ruksak i olakšava upotrebu.
Dugotrajno : Košarica je izrađena od poliestera i tu je držač od nehrđajućeg čelika, učvršćivanje vreće na stol i izbjegavajući pad, nije lako Da biste napravili probleme za vas. To je proizvod za višekratnu upotrebu : Nepoznatljivo : Možete brzo ukloniti mrežnu košaru sa stola, štedeći vrijeme i snagu za vas, možete naručiti prema vašim potrebama. Specifikacija :
Materijal : nehrđajući čelik, poliester, PVC
Boja : crna
Veličina proizvoda : 320 * 300 * 170mm
Napomene : 1. Zbog efekata osvetljenja i uglova pucanja, postoji razlika u boji u proizvodu, molim vas, razumete. Zbog ručnog mjerenja, postoji tolerancija u veličini proizvoda.

Karakteristike