.

Tulle Tutu suknja sirena za glavu za glavu Prekrasna božićna kostim za dječje djevojke

Tulle Tutu suknja sirena za glavu za glavu Prekrasna božićna kostim za dječje djevojke

KM 11.49

Iz robe
U trgovini

Opis
r Ova tutu suknje učiniće vašoj djevojčici lijepim i atraktivnim na Božić, festivalu, rođendan, zabavu ili druge prilike, morate biti sretni i ponosni na njih, zar ne? Ovaj set Tutu suknje udovoljit će vašim potrebama. Takav moderan i lijep odijelo učinit će vaše djevojke privlačeći. Odaberite jedno, dajte ga svojim djevojčicama!
r. funkcije
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : Chinlon. - Veličina S : cca. 22 x 2 cm (struk); 24cm (dužina); 2-3 godine;
r. - Veličina M : cca. 24 x 2 cm (struk); 28cm (dužina); 4-5 godina;
r. - Veličina L : cca. 26 x 2 cm (struk); 30cm (dužina); 6-7 godina;
r. - Napravljen od premium materijala za sigurno, udobno i izdržljivo za dugoročno habanje. - dolazi sa sirenom trakom za glavu, jedinstvenijim i atraktivnijim. - i lepršav, pogodan za kožu; Ručno pranje i suvo vazduh. - Elastična traka za struk olakšava prelazak / isključivanje i ostati na svom mjestu. - Moderan i lijep dizajn učinit će vaše djevojčice poput princeze. - Savršeno za bilo koje prilike, kao što su haljine, rođendan, Noć vještica, plesa, fotografija itd. - Topli savjet : Poštovani kupci, zbog efekta rasvjete, monitori svjetlina, ručno mjerenje i itd.

Karakteristike