.

Sehao svijeće i držači skeletni ručni nosač svijeća Gotic Držač svijeća ukrasi skeleta ruku za svijeće držač svijeća Witch prsten kućni dekor bež jedne veličine

Sehao svijeće i držači skeletni ručni nosač svijeća Gotic Držač svijeća ukrasi skeleta ruku za svijeće

KM 2.33

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas da je primijetio da ovaj artikal prodaje Yaman iz Joybuy Marketplace Skelet ručni držač svijeća Gothic Holder Dekor za svijeće HOLDER HOLDER SVIJET Značajke :
zastrašujuća atmosfera, za kuće, groblju prizore, zabave i zastrašujuće trikove ili trettere! Velika dekoracija za večere za svijeće, restorane, dnevne sobe i prodavaonice.
Vještica za ruke Gothic Decoration : U duhu sa svježim dizajnom da bi ga bilo bezvremeno ukrašavanje i ukras za ruke i kuće .
Izdržljiv materijal : Napravljen od smole, ovaj nosač svijeća za ladicu je vrhunski izrađen, čvrst u izgradnji i izdržljivi, ručni držač svijeće s prstima može se dugo ponoviti u svakodnevnom životu. Stabilna baza omogućava da ovaj držač svijeće stoji na glatkoj površini bez pada.
Zabavni kostur ručni držač svijeća zastrašuju se zastrašujući svoj dom u kuću koristeći ruku ruku kao svijeću, za odmoru sa užarenom priključkom - O- i mreže.
Gothic Witch Hand Dekorativni držač svijeće : Super za vaše prijatelje ili porodicu, bit će tako sretni i vole ovaj držač svijeće za čarstvo na kući!
Može se koristiti za ukrašavanje Vaš lični prostor, može se postaviti na desktop, torbalni stol itd.

Karakteristike