.

Božićni ukrasi postavljeni za Xmas Tree Metal Decor za viseće za božićne ukrase za ukrase dekor rođendan božićnim dekolima Dječji pokloni

Božićni ukrasi postavljeni za Xmas Tree Metal Decor za viseće za božićne ukrase za ukrase dekor rođendan

KM 8.99

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje od veselja na tržištu Joybuy Božićni ukrasi postavljeni za Xmas Tree Metal Decor za viseće ukrase božićnog rođendana Božić Deckor rođendan Božić Deckovovi pokloni < Br> Karakteristike :
Svaki komad dolazi jedinstvenim stilom i bojom. Puni su božićnog elemena t s. Ovaj viseći ukras dolazi sa trakom za jednostavnu upotrebu.
Materijali : ukrasni privjesci izrađeni su od visokokvalitetnih metalnih materijala, njihove površine su ručno oslikane. Boja na površini je dovoljno izdržljiva da zadržava svoj oblik i boju dugo nakon što su svečanosti završene.
Višenamjenski ukrasi : objesite slatke dizajnirane ukrase na božićnim drvećem, na stepenicama vrata ili bilo gdje. Ovi ukrasi su takođe savršeni dodatak za ostalim odmoru, hotelski ukras, klub, igralište, zabava. Možete koristiti i svaka na dizalice za poklon u Embellis H!
Oni su savršeni božićni ukrasi kako bi vaše božićne ukrase i odmorile ukrase još toplije. Možete i iznenaditi svoju porodicu, prijatelje ili djecu dajući im jedinstvene poklone ili suvenire. Također čini lovel y božićni poklon.
uključujući : privjesak
uključujući : privjesak - božićni ukrasi postavljeni za Xmas Tree Metal Decor za vješanje za božićne ukrase za božino rođendan božićnim dekolima Dječji pokloni.

Karakteristike