.

Elastični kaiševi otporni na domaćinstvo Bento otporne na bento

Elastični kaiševi otporni na domaćinstvo Bento otporne na bento

KM 7.50

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovaj artikal je Bento kutija pričvršćivanje kaiševa , proizveden sa premijskih poliesterskih materijala, tako da vam može dugotrajno poslužiti. Fino zanatstvo može osigurati njegovu izdržljivost i praktičnost. Savršen je za popravljanje vaše foonice tako da ga možete lako nositi. funkcije
. -Kolor : crvena, ružičasta, plava, crna
. -Materijal : poliester
. -Oki proizvodi su izrađeni od premium materijala koji se mogu dugo koristiti. - kutije za ručak mogu se lako izvući pomoću ovih pojaseva za pričvršćivanje, što je prikladno, jednostavno i pogodno za upotrebu. - Može se koristiti za vezanje fiksnih bento kutija, a može se koristiti i za popravljanje drugih stavki. -Ima se lako koriste i čiste, mogu se ponovo upotrijebiti i koristiti se dugo, lako se održavaju. -Ima je jednostavan dizajn, ali vrlo praktično u upotrebi, donesite vam puno pogodnosti.
Lista pakiranja : 4 x Bento kaiševi ovi proizvodi izrađeni su od premium materijala, koji se mogu dugo vremena koristiti . Kutije za ručak mogu se lako izvući pomoću ovih pričvrsnih pojaseva, koje su prikladne, jednostavne i praktične za upotrebu.

Karakteristike