.

Artificial Lotus list realistični ribnjak Lotus listov ribe Dekoracija rezervoara

Artificial Lotus list realistični ribnjak Lotus listov ribe Dekoracija rezervoara

KM 3.33

Iz robe
U trgovini

Opis
Tražite li neke ukrase o ribnjaku? Ovaj umjetni Lotus list ornamentni komplet pažljivo se priprema za vas. Dekoracija sa živopisnim detaljima pogodna je za uređenje unutarnjeg i vanjskog prostora. Svijetlit će vam raspored scene i ostaviti vam nezaboravnu memoriju. funkcije
. - Materijal : Eva. - izrađen od EVA materijala, praktičnog i izdržljivog, može se koristiti duže vrijeme. - pomaže vam da se približite prirodi i donesete vam svjež osjećaj kad ga stavite na svoj rezervoar za ribu ili bazen. - Može se koristiti za obavljanje DIY poklona Vama i prijatelji, poput plutajućeg cvijeta. - Izvrsna izrada s besprijekornim detaljima, izdržljivim, ne lako se slomiti. - Natjerat će vašu zabavu impresivnijim. Savršen dodatak za performanse, scenski prikaz i ukras ribnjaka.
Izrađen od EVA materijala, praktičnog i izdržljivog, može se koristiti duže vrijeme. Pomaže vam da se približite prirodi i donesete vam svjež osjećaj Kada ga stavite na rezervoar ili bazen. Može se koristiti za diy poklon svoju porodicu i prijatelje, poput plutajućeg cvijeta .

Karakteristike