.

Leptire za kosu za kosu vez leptiri Barretts patke sa bočnim klipovima

Leptire za kosu za kosu vez leptiri Barretts patke sa bočnim klipovima

KM 2.00

Iz robe
U trgovini

Opis
Naši frizeri za vez za vez može se primijeniti u svom svakodnevnom životu da biste odgovarali svojim odjećima ili za pridruživanje nekog rođendana ili svadbenih stranaka, korisno stvoriti jednostavnu, ali različitu frizuru kao što želite i za djecu i za odrasle . funkcije
. - Boja : različite boje
. -Materijal : legura, krpa
. -Embroidery leptiries frizeri, označite svoj izgled, natjerajte da izgledate šarmantno. - Prekrasni ukrasi za različite frizure, poput ravne kose, kovrčave kose, konjski rep, pletenice i tako dalje. -Može se primijeniti za rođendansku zabavu, božićnu, novogodišnju zabavu, temu, praznik, festival, vjenčanje itd. -Ne samo vaš dnevni dodatak za stvaranje elegantnog izgleda, ali može biti i slatki poklon za vaše djevojke ili djecu. -Okselentna plovila, pažljivo do svakog detalja da ga daju šik i prekrasan izgled.
Leptiri za vez.
Leptiri za vez, označite svoj izgled, natjerajte da izgledate šarmantnije. , konjski rep, pletenica i tako dalje . može se primijeniti za rođendansku zabavu, božićnu, novogodišnju zabavu, temu, odmor, festival, vjenčanje, itd. ne samo mogu biti samo vaš dnevni dodatak za stvaranje elegantnog izgleda, ali i moći Budite slatki poklon za svoje djevojke ili djecu .

Karakteristike