.

Plastična zalijevanje mlaznica zalijevanje povrća mlaznica za zalijevanje novosađenih sjemenki

Plastična zalijevanje mlaznica zalijevanje povrća mlaznica za zalijevanje novosađenih sjemenki

KM 19.50

Iz robe
U trgovini

Značajke : Materijal : izrađen iz trajnog plastičnog materijala, ovaj vodeni raspored je jednostavan za instalaciju i nudi praktično rješenje za uštedu vode, rada i vremena
Pogodno : Dizajnirano za uklapanje kalibra za talibur, ovaj raspršivač može lako se zajebavati na bocu vode. Kada se boca stiska, voda se ne slaže na nježan i kontrolirani način.
aplikacija : Kompatibilna je s većinom plastičnih boca vode ili sode, čineći ga svestranim alatom za svakodnevnu upotrebu. Savršeno je za zalijevanje novosađenih sjemena ili sadnica u kući.
praktična mlaznica : pohvaljujući praktičnoj i praktičnoj mlaznici, ovaj vodovod je pogodan za raspon zadataka poput porodičnog cvijeća, balkonskog balkona, balkonske dvorišta, balkonske dvorišta, i više. Njegov jednostavan i lagan dizajn čini je bitnim alatom za bilo koji vrtlog ljubitelja.
Služba za korisnike : Zadovoljstvo kupaca je naš prvi prioritet, a pružamo zadovoljavajuću uslugu za sve proizvode.
Materijal : plastika
Veličina : 4,5 * 2,4 * 3cm
Napomene :
1. Stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranici uzrokovanoj mnogim faktorima kao što su svjetlina vašeg monitora i svjetlosne svjetline.

Karakteristike