.

Djevojke HAPE HOOP modna traka za glavu sa Fau Pearls Rhinestone Decor vezena traka za glavu Ženska traka za glavu

Djevojke HAPE HOOP modna traka za glavu sa Fau Pearls Rhinestone Decor vezena traka za glavu Ženska

KM 0.67

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao OFIKA iz Joybuy Marketplacea Opis : Naši lažni peteri za zatopčene trake je savršen dodatak za podizanje bilo koje odjeće. Sa svojim udobnim i striptizljivim materijalima, uklapa se bilo koju veličinu glave i neće uzrokovati glavobolju ili nelagodu. Dizajn širokog gornjeg čvora dodaje dodir elegancije, dok su važni biseri, rhinestones i faux kristali stvaraju jedinstven i privlačan pogled.
Ova traka za glavu je savršena za bilo kakvu priliku, od svadbe do bakeroretnih stranaka ili jednostavno kao poseban dodatak u vašu prikupljanje dodatne opreme. To takođe čini promišljeni poklon za nekoga posebnog. Svaki je napravljen s ljubavlju i pažnjom, koji sadrži jedinstvene karakteristike kao što su vez, obloge, pređe i živopisni otisci.
Pogodno za tinejdžere, djevojke ili svakoga ko voli elegantan dodatak, ovaj traka za glavu je sigurna Super sladak. Dizajn ručnog čvora prekriven je sortiranim mješovitim čistim jasnim rešenjima koji su na suncu dodajući šarm i eleganciju na vaš izgled. Ne propustite ovo elegantno i modno traku za glavu!
IME IME : HAPE HOOP
Materijal : tkanina, Faux Pearls, Rhinestones
Stil : Slatko - Spol : Žene : Značajke : Značajke : Rhinestones, lažni biseri
Detaljnije veličine : visina : 3,5cm po 1,38 (približno)
Dužina : 15.

Karakteristike