.

Marvel Moon Knight kapetan Amerika 80. godišnjica pokriva standardno - pomiješana majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeni grafitni snijeg Heather

Marvel Moon Knight kapetan Amerika 80. godišnjica pokriva standardno - pomiješana majica kratkih rukava

KM 13.49

Iz robe
U trgovini

Službena marvel roba - Marvice Mjesec Knight T Majice za muškarce, žene, dječake i djevojke; Marvel Publishing Thirts; Marvel stripovi majice; Kapetane Amerike 80 godišnjice majica; Marvel Comic pokriva majice; Mjesec Knight Marc Spector majice - Marvel je nagrađivao 80. godišnjicu kapetana Amerike sa zbirkom izvanrednih, prekrivenih prekrivača zvijezda. A sada možete spojiti vanrednu umjetničku djelu s ovom 80. godišnjicom Marvel Tee. Ovaj moon-viteški majica Reimagine kako bi se ogrtao Marc Spector izgledao kao crveni, bijeli i plavi osvetnik, koji je obratio počast jednom od svjetskih junaka, Steve Rogers!
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. Kapice i ramena šavovi za izdržljivost. Ruka sa dva iglama i dna se neće oduzeti. 5/8 "Klintni ovratnik. Gole potrepštine. 65% poliester / 35% pamuk. Uvezeno isporučuje nije dostupno za ovaj artikal. Ovaj se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. To se može otpremiti samo na fizička adresa, a ne na P. Box, APO ili FPO adresu. Molimo vas da dopustite 2-3 tjedna za isporuku . Svaka narudžba se štampa po kupovini i razmatranja prilagođenim.

Karakteristike