.

Hemoton bacio neto popravljanje igle za ribolov igla za igla za ribolov igla

Hemoton bacio neto popravljanje igle za ribolov igla za igla za ribolov igla

KM 2.33

Iz robe
U trgovini

Opis
Lako je i brzo popraviti ribolov mreža, što može donijeti mnogo pogodnosti za vaš život. Dobra zanata, gusta i jaka može osigurati da se ne može slomiti, ima dobru otpornost na habanje i može se koristiti duže vrijeme. Posebno dizajniran za popravak ribolovne mreže, vrlo pogodan za popravak različitih vrsta ribolovnih mreža. funkcije
. -Kolor : žuta
. -Materijal : plastika
. -Ne : Postoji razlika u boji između modela
. -The netting needle shuttle is made of plastic, hard and sturdy, very durable and not easy to deform or break. - Ovaj prijevoz igle za mrežu pogodan je za ljubitelje ribolova, savršenim za početnike i iskusne tkavice. - Neto popravka igle je kompaktna i lagana, prenosiva i pogodna za popravak ribolovne mreže. - Uključujući veličine raznolikosti nude vam mnogo veću fleksibilnost dizajna, može udovoljiti vašim različitim potrebama. - za vašu svakodnevnu upotrebu ili praktične i osjetljive poklone za one koji vole ribolov.
Prijevoz igle za mreže izrađen je od plastike, tvrdog i čvrstog, vrlo izdržljivog i nije lako deformirati ili prekid . Ovaj prijevoz igla je pogodan za ljubitelje ribolova, savršenim za početnike i iskusne tkalje .

Karakteristike