.

Stoka grijanje Lampica lampica začuva se žarulja

Stoka grijanje Lampica lampica začuva se žarulja

KM 0.67

Iz robe
U trgovini

Opis
Želiš li zagrijavanje stoke? Ako je vaš odgovor da, onda vi. mogu kupiti naš proizvod. To je zaplata za grejnu safelivestock, vrlo topla. Jednostavno i pogodno za instaliranje i upotrebu. Daj svoju stoku. Dobro životno okruženje. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. - Materijal : željezo
. - Veličina : oko 29. - Napomena : Lightbulb nije uključen
. - Korištenje visokog i izdržljivog materijala, dobre izdržljivosti, nije lako deformirati i oštetiti. - Zaštita od šišara, visoka sigurnost, neće oštetiti vašu bivust i uznemiravati njihov san. - Kao pouzdana grejna lampa, pogodna je za stoku, kao što su : pilići, ovce, guske, patke, psi, svinje i tako dalje. - Otporan na visoko temperaturu, dobar efekt grijanja, naš je proizvod vrlo praktičan i jednostavan za upotrebu. - Jednostavno instaliranje i rad, sigurno za vašu stoku, čineći ih toplama i udobnim.
Lista pakiranja : 1 x lampica za odličnu i izdržljivu materijalu, nije lako deformirati i oštetiti. Zaštita od šišala, visoka sigurnost, neće oštetiti vašu stoku i uznemiriti njihov san. Kao pouzdana grejna lampa, pogodna je za stoku, poput : kokoši, pasa, svinja i tako dalje .

Karakteristike