.

Diamond Encrustirani korejski uši dodaci Senior Sense Temperament Spoljnotrgovinski dodaci Ženska modna ušna nokti

Diamond Encrustirani korejski uši dodaci Senior Sense Temperament Spoljnotrgovinski dodaci Ženska modna

KM 138.00

Iz robe
U trgovini

Dijamantna korejska oprema za uši seniorski osjećaj temperament vanjskotrgovine Ženska modna ušna nokti male uši koštane nokte
Karakteristike :
uši i naušnice koje nose žene mogu uzrokovati alergije na uši Ove minđuše dizajnirane za ženske osjetljive uši neće vam pretvoriti uši zeleno i ostati ugodno.
Jedinstveni i moderan dizajn - dizajnerski majstori stvorili su veliko iskustvo, jednostavno, ali individualno, prekrasno i elegantno. Nitko to neće propustiti i dobit ćete mnogo komplimenata.
Savršeno za bilo koju priliku - jedinstveni dizajn će naglasiti vaš izgled i uhvatiti sve oko. Samo da pokažem svoj stil, pustimo vas, mladi i stari.
?? Naušnice predstavljaju beskonačnu ljubav, prekrasan ukras za svakodnevicu i Božić ?? Te minđuše su poput lampe, pune ljubavi i opredjeljenja. Izvrsno za božićne ukrase ili poklone za rođendane, Valentinovo i druge društvene prilike.
Velika ideja poklona - ove pjenušave naušnice su jedinstvena ideja za poklon za vaš ljubavnik, itd., Čak i dan zaljubljenih, majčin dan, Božić, vjenčanja itd.
Materijal : bakar
Boja proizvoda : Kao što je prikazano, veličina proizvoda; Kao što je prikazano na slici, paket uključen :
1 par minđuša, zbog razlika između monitora ili refleksije u boji od monitora osvjetljenja, pozadine itd.

Karakteristike