.

Bulestore Girl Spavaća soba Slatka mala LED noćna svjetlosna soba Noćni ukras svjetiljke Novi kreativni poklon

Bulestore Girl Spavaća soba Slatka mala LED noćna svjetlosna soba Noćni ukras svjetiljke Novi kreativni

KM 2.67

Iz robe
U trgovini

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Djevojka SOBA Slatka mala patka LED noćna svjetla Soba Novo dekoracija svjetiljke Nova kreativna karakteristika poklona :
Prekrasna kombinacija noćnog svjetla omogućava vam da vas sigurno pratite u noćnim noću; Pored toga, materijal je vinil koji je siguran i pouzdan za vašu bebu ili dijete
laku noć za pratnju djece : Mala noćna svjetlost prati dijete da spava cijelu noć, dovodeći toplinu i sreću vašoj bebi; Pod ovom mekom i toplom svjetlu, djeca će lako zaspati, a ne plašiti se mraka, a ovo svjetlo neće treptati ili povrijediti vaše oči - jednostavan rad : LED noćna svjetlost je jednostavna i jednostavna za upotrebu. Prema klasičnom načinu, isključite izolacijsku traku na dnu, može biti uvijek uključen, siguran i pogodan za kontrolu, tako da možete koristiti s povjerenjem, možete nastaviti sa sjajem cijelu noć, ostanite s vama za mirno Noć i dajte vam i vašu porodicu lijep lijep poklon : slatka veličina i simpatični dizajn, malu noćnu svjetlost vas čini zaljubljivanjem na prvi pogled. Pogodan je za noćni ukras u spavaćim sobama i dječjim sobama.

Karakteristike