.

Teški srebrni nehrđajući čelični žičani žičani prsteni prsteni krug krug

Teški srebrni nehrđajući čelični žičani žičani prsteni prsteni krug krug

KM 1.00

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Horoly iz Joybuy Marketplace
. Ovo je skup od 3 komada žica od nehrđajućeg čelika. Sigurne petlje od nehrđajućeg čelika su izdržljive i jake za praktičnu upotrebu. Savršeno za upotrebu kao privjesnici, držači za prtljag ili bilo koji oblik držača ID oznake. Ove privjeske čine za najbolje praktične viseće petlje!
. funkcije
. - Boja : srebrna. - Materijal : nehrđajući čelik. - Veličina : 15. - Savršeno za upotrebu kao privjesci, držači za prtljag ili bilo koji oblik držača ID oznake. - Ove privjeske čine za najbolje praktične viseće petlje!
. - Niti od nehrđajućeg čelika viseće petlje su izdržljive i jake za praktičnu upotrebu. - Jedan mehanizam za zaključavanje jednostavan je za korištenje i izdržat će strogosti svakodnevne upotrebe! Savršeno za upotrebu kao privjesnici, držači za prtljag ili bilo koji oblik držača ID oznake. Ove privjeske čine za najbolje praktične viseće petlje! Sigurne petlje od nehrđajućeg čelika su izdržljive i jake za praktičnu upotrebu. Jednostavan za mehanizam za zaključavanje jednostavan je za upotrebu i izdržat će strogosti svakodnevne upotrebe!.

Karakteristike