.

Olovke za obrve oštrice olovke za olovke za žene za žene

Olovke za obrve oštrice olovke za olovke za žene za žene

KM 2.67

Iz robe
U trgovini

Opis
Ako tražite a. Oštrica profesionalnog olovke za eyeliner, tada je vaša istraživanja ovdje. jer naš proizvod može udovoljiti vašim potrebama. Usvojen premium materijala, to. je praktična i izdržljiva za dugu upotrebu. Veliki alat za kozmetike za žene. funkcije
. - Materijal : ABS. - Veličina : oko 3,50x2,90x2. - Napomena : Nasumična boja poklopca. - Prikladno vam je da obrijam drvo bez čipnja i ne ostavlja nedostajuće komade u olovci. - Napravljeno od visokokvalitetnih materijala, sigurnog i dugog radnog vijeka. - Obrijava drva bez sjeckanja i ne ostavlja nedostajuće komade u svojoj olovci. - Ovaj oštrilac je jednostavan za nošenje i upotrebu. Pogodno za vaše obloge za usne i olovke za eyeliner. - Ova olovka za olovke je mala i lagana i jednostavna za držanje u ruci dame.
Prikladno je za brijanje drva bez sjeckanja i ne ostavlja nedostajuće komade u svojoj olovci . izrađen od visokokvalitetnih materijala, Siguran i dugotrajan radni vijek . obrijao je drvo bez sjeckanja i ne ostavlja nedostajuće komade u svojoj olovci. Ovaj oštrica je jednostavan za nošenje i upotrebu. Pogodno za vašu oblogu za usne i olovke za oči .

Karakteristike