.

Gyouwnll Diamond ogrlice na minđuše ženske udaranje ventilatora za premlaćivanje na privjesci

Gyouwnll Diamond ogrlice na minđuše ženske udaranje ventilatora za premlaćivanje na privjesci

KM 155.50

Iz robe
U trgovini

Dijamantne ogrlice na minđuše ženske luke za premlaćivanje rubina navelike privjeske za prsten od 3 komada
Karakteristike :
dobit ćete prsten, ogrlicu, naušnice od 3, dužina ogrlice iz 17,7 (45cm) inča, plus 2,8 (7cm) inčni lančić za produženje, prsten ima podesivi otvor, pogodan za većinu ljudi, molim vas sa povjerenjem
Da li je to rođendan, odmor, odmor ili samo zato što je nakit uvijek savršen poklon. Pobrinite se da je voljena osoba na licu, idealan je za Božić, Hanukka, majčin dan, Valentinovo, poklon za rođendan za njene ili poklon za vaše djeveruše! Koža, zaštita okoliša, izrada s tri teksture, pažljiva izrada, obraćajući pažnju na svaki mali detalj, pokazujući više tri-teksture.
Ovaj komad nakita je izbor da se prijateljima i rođacima daje članovima porodice i rođacima. Ovo je nježni poklon za želje, rođendanske poklone, sastanke, svakodnevno habanje, večeru, radno mjesto i još mnogo toga.
Tekstura je tvrda, izrada je pažljiva, a ručno je glatko i ne naštetuje ruku, pokazujući više Rigorozni trend kvalitete i relevantni ljudi koji nose ovaj modni nakit su u trendu. Fokusiramo se na svaki detalj, svaki detalj je garancija kvalitete.

Karakteristike