.

Parovi božićne naušnice Božićne teme uho privjesak nakit ukras nakita

Parovi božićne naušnice Božićne teme uho privjesak nakit ukras nakita

KM 0.67

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovaj je proizvod izrađen od materijala, izdržljiv i lijepo. napravljeno, ako tražite par minđuša. Ne ustručavajte se, naše. Proizvod je savršen za vas, možete ga dati i kao poklon vašem. Prijatelji ili porodica, oni će to voljeti. funkcije
. - Boja : različita boja. - Materijal : legura, rhinestone. - Usvajanje premium materijala, ovaj proizvod je izdržljiv, zgodan i dugotrajan upotreba. - Te minđuše su karakteristični komadi koji dodaju savremenu obradu na bilo koju odjeću. - Možete ga nositi u bilo koje prilike, poput Xmas zabave, Valentinovo, rođendan. - To vas čini privlačnijim, šarmantnim, modnim i hvatajući očima ljudi. - Savršeno je za vašu odjeću, ističe vaš modni ukus i čini vas izraženijim.
4 x parovi minđuša. Usvajanje vrhunskog materijala, ovaj proizvod je izdržljiv, zgodan i dugotrajan upotreba. Ove naušnice su karakteristične komade koji dodaju savremenu završnu obradu na bilo koju odjeću, kao što su Xmas Party, Valentinovo, rođendan . To vas čini privlačnijim, šarmantnim, modnim i uhvatiti očima ljudi . Savršeno je za vašu odjeću, ističe vaš modni ukus i čini vas izraženim.

Karakteristike