.

SDGHG novorođenčad na otvorenom kašikom, djeca čvrste boje mrežice za sunčanje sa kaišem za bradu

SDGHG novorođenčad na otvorenom kašikom, djeca čvrste boje mrežice za sunčanje sa kaišem za bradu

KM 3.33

Iz robe
U trgovini

Sadrži jedinstveni mrežni dizajn za puštanje zraka i pomoći da držimo djecu cool, šešir dolazi u čvrstoj, udobno fit, odlično za putovanja, kampiranje, čamcu i aktivnosti na otvorenom Specifikacije :
. Spol : Unisex
. Materijal : poliester, pamuk
. Uzorak : pune boje
. Veličina : s (6-24 mjeseca), m (2-6 godina)
. Boja : Bijela, ružičasta, siva, kraljevska plava, ruža crvena, mornarsko plava boja. Napomena :
. Postavke svjetlosti i monitora mogu uzrokovati blage razlike u boji. Molimo vas da dopustite lagano odstupanje jer se sve dimenzije mjere ručno. Slika je samo za referencu. Ako proizvod ima kvalitetni problemi, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo vam pomoći da riješite problem što je brže moguće. Sadržaj paketa :
. 1 x kašika vrhunska tkanina : izrađena od visokokvalitetnog poliestera i pamuka, meka, prozračne, prozračne, otporne na habanje i izdržljivo . široki rub : Brulja je dovoljno široka da zasjeni čelo, oči i obraze iz Sunčeva ultraljubičasta zraka . Sklopivi kapa : Sunčani šešir je mali i jednostavan za nošenje, a može se saviti i staviti u vrećicu kada se ne nosi. Kad je vjetrovito . Širok raspon upotreba : Šešir čvrstog kante sa savršenim za plažu, putovanja, kampiranje, čamcu i druge aktivnosti na otvorenom.

Karakteristike