.

Disney Snjeguli bijeli stilizirani majica - pomiješana majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeni-celadon snijeg Heather

Disney Snjeguli bijeli stilizirani majica - pomiješana majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeni-celadon

KM 9.99

Iz robe
U trgovini

Službena disney roba - Disney Snjeguljica Bijela majica za muškarce, žene, dječake i djevojke, to će biti istinska ljubav na prvi pogled kada se održite u ovom sjajnom majicu snijega Uz stilizovano umjetničko djelo najpravednijih FALIDISTICIJE svih, ova kratka majica će podići vaš izgled Disney Princess Proporcije! Planiranje putovanja u Disney Parks? Ovaj će tee pozajmljivati ​​fantastični njuh na vašu šetnju magijom ulice u Resortskom letovalištu Disneyland ili Walt Disney!
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. Kapice i ramena šavovi za izdržljivost. Ruka sa dva iglama i dna se neće oduzeti. 5/8 "Klintni ovratnik. Gole potrepštine. 65% poliester / 35% pamuk. Uvezeno isporučuje nije dostupno za ovaj artikal. Ovaj se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. To se može otpremiti samo na fizička adresa, a ne na P. Box, APO ili FPO adresu. Molimo vas da dopustite 2-3 tjedna za isporuku . Svaka narudžba se štampa po kupovini i razmatranja prilagođenim. Zbog jedinstvene prirode ovih predmeta, prilagođeni predmeti se ne mogu vratiti ili zamijenjeni ako nije oštećen ili neispravan.

Karakteristike