.

Dugme za odjeću cinka legure praktični gumb za nadzor svekat

Dugme za odjeću cinka legure praktični gumb za nadzor svekat

KM 3.90

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovaj proizvod je dugme za šivanje, izrađen od kvalitetnog materijala za legure cinka, vrlo izdržljivo za upotrebu. Sa dizajnom okruglog oblika izgledaju vrlo elegantno. Upotrijebite ga za dodavanje ljepote svojoj odjeći. Vrlo je malo i lagano, a možemo ih povoljno koristiti. funkcije
. -Materijal : z inc legura
. - Ima širok spektar upotrebe i može se koristiti za ukrašavanje košulja, kaputa i druge odjeće. - Ovo je praktično dugme za šivanje DIY, što može udovoljiti vašim ručnim potrebama. - Ovi tasteri mogu se koristiti za zamjenu gumba, DIY ukras itd. - Premium materijal i dobre zanatstvo osiguravaju njegovu izdržljivost i praktičnost. - Dovoljna je količina korisna za izradu vaših zanata i dovoljno za ispunjavanje vaših različitih potreba.
Ima širok spektar upotrebe i može se koristiti za ukrašavanje košulja, kaputa i druge odjeće. Ovo je Praktično dugme za šivanje, koje mogu udovoljiti vašim ručnim potrebama. Ovi gumbi mogu se koristiti za zamjenu gumba, DIY Dekoracija, itd. Premium materijal i dobro zanatstvo osiguravaju njegovu izdržljivost i praktičnost. , I dovoljno za ispunjavanje vaših različitih potreba.

Karakteristike