.

Edukativne igračke za godinu koja baca i lopticu za loptice za djecu-veslo hvataju loptu Igre igračke na otvorenom Igre Edukativne igračke za godinu dana ABS

Edukativne igračke za godinu koja baca i lopticu za loptice za djecu-veslo hvataju loptu Igre igračke

KM 12.98

Iz robe
U trgovini

Bacanje i lopta za ulov za djecu-veslo ulova lopta Igre igračke na otvorenom igre
Značajka :
svijetle boje Ovi vesla dolaze u plavoj, koji su svjetliji i moderniji.
Lako za nošenje. Ovaj ulov za igru ​​postavlja se sa paketom. Može se nositi lako, tako da ćete se zabaviti sa svojom djecom za piknik, kampiranje ili druge aktivnosti na otvorenom. Također je pogodan za dvorišta i igre na plaži.
Udavne na otvorenom za djecu, savršene unutarnje ili vanjske igre za obiteljske ili dječje igre. Lagana je i lako se nositi. Divne igre za djecu za igranje. Ovaj set bacanja i hvatanja i ulov sigurno će dobiti svoju djecu sa kauča, dobiti vježbu i razviti njihovu koordinaciju ruku / očiju, ravnotežu.
bolji kvalitet. Koristili smo vodootporan materijal za oblogu na veslama i ojačali šavove kako bi ova djeca bacala igra postavljena trajnija i jačim. To je odlična na otvorenom. Pokad volite da igrate u zatvorenim igrama ili na otvorenim igrama, najvažnije nam je da našu djecu igračke igre premašuju vaša očekivanja.
Spremite se, postavite se, bacite, uhvatite !! Neograničena zabava! Djeca i odrasli vole! Savršeno svuda oko zdrave zabave.

Karakteristike