.

Roman cvjetni aranžman cvijeća cvijet vaze cvijet ClocePre dekor kuće ukras

Roman cvjetni aranžman cvijeća cvijet vaze cvijet ClocePre dekor kuće ukras

KM 0.67

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetio je da ovaj predmet prodaje Feliworryel iz Joybuy Marketplace
. Cvjetna vaza rimske stupove izrađena je od premium i sigurnog materijala i dizajnirana sa kreativnim i divnim oblikom, jednostavnijim i čičerom. Ne može se koristiti samo kao kućni ukras, ali se može koristiti i kao vrtni saksiji. Može se koristiti za vjenčanje, banket i još mnogo toga. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : smola
. -The Roman Pillar style flower vase is designed with exquisite details and fine workmanship, looking vintage and beautiful. -Podvitni smještaj bez klizanja, nije lako izblijediti i prekršiti, divan sadnica i ukras. -Možete staviti neku svilenu hidranguru za dotičnu ili kućni ukras, dodajući topli i sretan osjećaj. - Retro saksija za retro je odlična za tržne centre, cvijeće, vrtić proizvodnju, hotele i sadnju. -Proizvodni kontejner za sušene cvijeće, svilene cvijeće, simulacijski cvijet, cvjetni aranžman itd. Dobar dekor za zabavu.
Cvjetna vaza rimskog stupa stila dizajnirana je sa izvrsnim detaljima i finim izradom, izgledajući vintage i lijepe. | Stabilan smještaj bez klizanja, nije lako izblijediti i pauzati, divan sadnica i ukras.

Karakteristike