.

Dan za Valenik Tureclos Chocolate Cans kalup za usne u obliku usne Silikonski kalup za pečenje Fondant kalup za kućne kuhinje Diy Alati za pečenje

Dan za Valenik Tureclos Chocolate Cans kalup za usne u obliku usne Silikonski kalup za pečenje Fondant

KM 3.33

Iz robe
U trgovini

Bullet bodovi :
1 Koristeći visokokvalitetni silika gel za hranu, ima bolju snagu i fleksibilnost i još uvijek može održavati izvorni performanse nakon ponovljenog korištenja, stvarajući živopisan oblik dijamanta. Lako možete napraviti i izvaditi ono što želite. Čokolada se lako izvadi iz kalupa, a dijamantski oblik u obliku srca ostat će dobro. Naš DIY čokoladni silikonski kalup može se koristiti u raznim kućnim opremama za kuhanje, a mini čekić može pomoći da ljubav uzme centar. Možete koristiti kalupe za tortu u obliku srca kako bi se mousse, deserti, fondant i čokolada lakši i lako demonstiraju. Površina koja se ne može sticati, lako se skinuti.
Opis :
Materijal : silikon
boja : kao što je prikazano
Veličina : u obliku srca : 8.8 * 8,8 * 1,5cm, 13 * 5 * 1,5cm
Neto težina : oko 80g
koristi : pogodno za pečenje kalupa kolača, čokolade itd.
Sadržaj paketa :
1 * silikonski kalup
Napomene :
Zbog efekata osvjetljenja i uglova snimanja, postoji boja u boji, molim vas, razumijete.
Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija u veličini proizvoda. Korištenje visokokvalitetne silikagelske gela za hranu, ima bolju snagu i fleksibilnost, te i dalje može održavati izvorni performanse nakon ponovljenog korištenja, stvarajući Živi dijamantski oblik .

Karakteristike