.

Polica za tuširanje, tuš košarica, polica za kupatila od brušenog nehrđajućeg čelika bez bušenja, sa kukom je uklonjiva

Polica za tuširanje, tuš košarica, polica za kupatila od brušenog nehrđajućeg čelika bez bušenja, sa

KM 2.00

Iz robe
U trgovini

[SUS304 izdržljiv i jak] : Caddy Tuš izrađen je od visokokvalitetnog sus304 nehrđajućeg čelika, 100% otporan na hrđe i vodootporan Prekrasan, jak i izdržljiv. Nudi dovoljno prostora za sve kupaonice.
[Jednostavno instaliranje] - prozirni, ne-označavajući ljepilo je izdržljivije i jače od usisne čaše. Ne treba izbušene rupe, a zidovi nisu oštećeni. Jednostavno uklonite zaštitni film, primijenite ljepilo, a zatim pričvrstite polica za tuširanje na glatku površinu. Dodatna kuka je uklonjiva, tako da u kuku možete smjestiti u bilo kojem trenutku i bilo gdje.
[izdržljiv] - ljepilo bez označavanja čini policu snažnim i izdržljivim. Stoga izdržljiva polica za tuširanje može dugo održati 20 funti predmeta. Pogodno za kupatilo, kuhinju, kućnu pohranu itd.
[Veliki kapacitet] : Veliki kapacitet za spremanje vaših svakodnevnih higijenskih proizvoda kao što su šampon, bamica, losion za tijelo itd. Sa širokim spektrom za ispunjavanje vaših različitih potreba. < BR /> [Dizajn] Glatke ivice sa uglom pomaže u izbjegavanju ogrebotina. Robusna struktura dizajnirana za zaštitu predmeta od prevrtanja. Inovativni dizajn može lako podesiti visinu prema vašim potrebama.

Karakteristike