.

Stolni gumeni jastučići, stolica Gumeni jastučići stolica gumena noga za zaštitu gumenu ploču za ured za dom

Stolni gumeni jastučići, stolica Gumeni jastučići stolica gumena noga za zaštitu gumenu ploču za ured

KM 2.33

Iz robe
U trgovini

12pcs crno-ljepilo za zaštitu od kauč na kauč na kauč na kauč stol gumeni nogači na tablu kolu 4/> Specifikacija :
Opis : Gumeni jastučići koriste se za zaštitu pločica, sjajnog drvenog drveta, zida itd Od ogrebotina i udubljenja. Za upotrebu na namještaju, teškim aparatima i sve ostalom koji mogu ostaviti udubljenja i ogrebotine. Proizvodi se preporučuju ako je vaš dom drveni pod. Karakteristike : Usvojite kvalitetan gumeni materijal, izdržljiv i praktičan. Dođite sa samoljepljivim, ne trebate kupiti više ljepila. Jednostavan za upotrebu, samo ogulite i držite se čistog i suvog. Najbolji izbor za zaštitu drvenih poda, stola i zida itd.
Specifikacije : Stanje : Materijal : Gumena boja : crna kao veličina slike : Približno 4. 0,4cm / 0,1" Količina : 1 vreća od 12pcs paketa težina : cca. 16 G
Paket je uključen : 1 x vrećica od 12pcs zaštitnih gumenih jastučića
Napomena : 1. Molimo dopustite grešku 0,5 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard. Usvoji kvalitetan gumeni materijal, izdržljiv i praktičan.

Karakteristike