.

Kuhinjski štednjak lopata dugačka ručica Kamin lopata kućna lopata pepela čišćenje lopata

Kuhinjski štednjak lopata dugačka ručica Kamin lopata kućna lopata pepela čišćenje lopata

KM 5.50

Iz robe
U trgovini

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje SOAARS sa Joybuy Marketplace Opis
. Ovaj predmet je multifunkcionalni lopata za pepeo, izrađen od premije. Materijal, nema jednostavne deformacije, čvrste i izdržljive za dugotrajnu upotrebu. Pogodan je za kućnu kuhinju, može vam pomoći u kašici uglja i. Pepeo, praktičan za upotrebu. Vrlo je korisno i jednostavno za korištenje, također će vam pomoći puno. karakteristike
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : drvo, glačalo
. -Made od visokokvalitetnog gvožđa i drvenog materijala, visoko je praktičan i izdržljiv. -Svršen je za pukotiranje uglja i pepela, pogodno za upotrebu. Duga i izdržljiva drvena ručka. -Pokrivena drugim teškim lopatom, relativno je lagan i pogodan za vas da koristite kod kuće. -I sa racionalnim dizajnom, donijet će puno pogodnosti za vaš dom. -Odlebna izrada i drvena ručka dizajn i ima udoban prianjanje.
Izrađen od visokokvalitetnog željeza i drvenog materijala, visoko je praktičan i izdržljiv. Savršen je za grickanje uglja i pepela, pogodno za upotrebu. Duga i izdržljiva drvena ručka. U usporedbi s drugim teškim lopatom, relativno je lagan i pogodan za upotrebu kod kuće.

Karakteristike