.

Prskalica za traktoru Mlaznica Poljoprivreda Sprej za mlaznica za traktoru za zaštitu mlaznica za traktore za pljusak za prskanje za poljoprivredni vrt

Prskalica za traktoru Mlaznica Poljoprivreda Sprej za mlaznica za traktoru za zaštitu mlaznica za traktore

KM 0.67

Iz robe
U trgovini

Prskalica za traktoru Poljoprivreda Sprej za mlaznica za traktore za zaštitu mlaznice za pljusak za prskanje za poljoprivredu Vrt
Specifikacija :
Značajke : Odlične performanse i mogu se koristiti i mogu koristiti Jednostavan za instaliranje i jednostavan za upotrebu.
Izrađen od bakrenog materijala, antikorozije i izdržljivog.
Pogodno za upotrebu u poljoprivredi, travnjaku, vrtu, industrijskom navodnjavanju, fino atomizacija, sprej ravnomjerno, što uvelike poboljšava brzinu korištenja.
Specifikacija : Materijal : bakarna montaža Tip : Unutrašnja spirala Connect 14 x 1,5 mm / 0,55 x 0,06 inčni. Dužina : 2,6 cm / 1,02 inča.
Lista paketa : 1 x prskalica Izvrsne performanse i mogu se koristiti za neko vrijeme. Jednostavan za instaliranje i jednostavno za upotrebu. Napravljen od bakrenog materijala, antikorozije i izdržljivog. Pogodno za korištenje u poljoprivredi, travnjaku, vrtu, industrijskom navodnjavanju i itd. Nije lako blokirati, fina atomizacija, ravnomjerno sprej, što uvelike poboljšava brzinu korištenja.

Karakteristike