.

Biciklistička torba za sadle reflektirajuća bike torba za boce za boce Bike Rep vrećica za bicikle

Biciklistička torba za sadle reflektirajuća bike torba za boce za boce Bike Rep vrećica za bicikle

KM 0.33

Iz robe
U trgovini

Opis
Ovo je vrećica za biciklističke sjedenje koje je izrađeno od trajnog materijala otpornog na suze i vremenske uvjete. Ima veliku dizajn veličine kako bi vam omogućio da nosite sve svoje eseće. Vrlo je pogodan za ljude koji vole jahanje na otvorenom i učinit će vaše putovanje prikladnijim i jednostavnijim. funkcije
. -Kolor : crvena i crna
. -Materijal : najlon
. -Ova vreća za bicikle izrađena je od dobrih materijala za trajnost vaše dugotrajne upotrebe. -Dnevni alati i alati za održavanje mogu se klasificirati za spremanje, uštedjeti vrijeme za pronalaženje predmeta. - Odličan poklon za vaše prijatelje i porodice koji biciklistički ljubavnik će voljeti ovu praktičnu vrećicu za bicikle. - Dizajn pomaže u pohranjivanju predmeta i pruža dovoljno prostora za pohranu za predmete koje su vam potrebne za biciklizam. -Prediktan za praktičnost za kratke biciklističke putovanja i biciklističke putovanja.
Ova bike za bicikle izrađena je od dobrih materijala za izdržljivost vaše dugotrajne upotrebe . Dnevni alati za održavanje mogu se klasificirati za spremanje, sačuvanje Vaše vrijeme da pronađete predmete.

Karakteristike