.

Reflektivni prsluk, prsluk, poliestersko vlakno za trčanje na otvorenom

Reflektivni prsluk, prsluk, poliestersko vlakno za trčanje na otvorenom

KM 19.50

Iz robe
U trgovini

Reflektirajući prsluk, prsluk, poliestersko vlakno za trčanje na otvorenom
Specifikacija :
Ovaj prsluk će vam biti prilično koristan kada trčite ili radite druge sportove na otvorenom noć Izvodi znojenja i prozračna i može se preklopiti u malu veličinu, lako se nositi. Reflektivni dizajn dobro funkcionira i može biti vidljiv van 200 metara, što će vas učiniti sigurnijim.
Karakteristike : Izrađene od poliesterske tkanine, izvodi znojni i prozračan. Ima ugrađeni džep tačno za održavanje pametnih predmeta kao što su mobitel, novčanik, tipke itd. Ovaj prsluk je lagan i može se previti u malu veličinu, lako se prevozi. Reflektivni dizajn dobro funkcionira i može se vidjeti izvan preko 200 metara. Jaka podešavanje kuke i petlje može se brzo premjestiti u vaš najprikladniji položaj struka.
Specifikacija : Stanje : 100% - Vrsta predmeta : Vest
Materijal : poliesterska vlakna - Reflektivna udaljenost : Vidljiva više od 200 metara - Resična temperatura : -30 stepeni Celsius < Br> Temperatura otporna na toplinu : 80 stupnjeva Celzijusa : Pranje : Mašina koja se može prati, težina : cca.0 OZ - Opcionalna vrsta : fluorescentna žuta m, fluorescentna žuta xl, nacarat m, nacarat l, nacarat xl
lista paketa :
1 x prsluk od poliestera, napravljen od poliesterskih tkanina, izrađen od poliesterskih tkanina, Izvodi se znojni i prozračni.

Karakteristike